Gratis verzending vanaf € 15,00!
Eenvoudig online bestellen
Bezoek onze woonwinkels in Goes

Over ons

Nova Trendz is de woonboetiek van Goes!  Roy en Michael zijn samen in december 2021 Nova Trendz begonnen, we houden beiden van een heel ander soort interieur maar zijn wel dol op trends, de dochter van Michael heet Nova zo zijn we op de naam Nova Trendz gekomen!

Roy werkt al vanaf zijn 16e in verschillende winkels en is altijd bezig met dingen verzetten of verbeteren, sinds 2011 is hij werkzaam bij Superkeukens in Middelburg  en heeft dit in 2017 overgenomen,  de keukens in de showroom op de Mortiereboulevard worden altijd volgens de laatste Trendz gedecoreerd en aangekleed, omdat de vraag steeds vaker kwam ‘zijn deze artikelen ook te koop ‘ werd het idee geboren om een hele aparte winkel hier voor te maken zo ontstond Nova Trendz op een prachtige locatie op de markt in het historische centrum van Goes.

Nova Trendz staat voor unieke kwaliteitsproducten,  we proberen het aanbod zo veel mogelijk te wisselen. Wel werken we graag met unieke merken die niet overal te koop zijn! De producten die we verkopen staan we dan zelf ook 100% achter , Om Nova Trendz waardig te zijn moet het aan een paar dingen voldoen,  zouden we het zelf willen hebben? Is het een trend? Past het binnen onze stijl? Met deze voorwaarden bieden we een uniek concept met unieke producten, onze klanten kopen dan ook niet graag een standaard product wat overal te koop is! 


Wie werkt er bij Nova Trendz

Esterelle

Estrella

Werkt sinds april bij Nova Trendz, Het leukste vind zij het contact met klanten even de tijd nemen om gezellig een praatje te maken, uiteraard vind ze het stijlen van de tafels en het werken met interieur ook erg leuk, ze is dan ook altijd bezig om dingen anders neer te zetten!

Michael

Dagelijks in de winkel te vinden hiervoor heeft hij 12 jaar gewerkt als vrachtwagen chauffeur en doet nu dus iets heel anders! Iedere dag met klanten in de weer en bezig zijn met de items in zijn winkel maakt hem blij!

Roy

Roy

Staat op zaterdag en zondag in de winkel, hij is altijd bezig met dingen anders zetten een etalage aanpassen en op zoek naar nieuwe items die een toevoeging hebben in de winkel.  

Loop gerust eens binnen!

Tot snel bij Nova Trendz.

 
Button