Gratis verzending vanaf € 15,00!
Eenvoudig online bestellen
Bezoek onze woonwinkels in Goes

Retourneren

  1. Annuleren
  2. Retourneren/Afkoelperiode

Annuleren

Als je jouw bestelling wilt annuleren voordat deze is verzonden dan kan dit door ons een e-mail te sturen naar Info@novatrendz.nl. Is de bestelling al naar je onderweg of wordt deze gereed gemaakt voor verzending, dan is annuleren niet meer mogelijk en zul je de bestelling moeten retourneren.

Retourneren/Afkoelperiode

Als iets niet is zoals verwacht, of het bevalt toch niet, dan mag je altijd ruilen of je betaalde geld terugvragen. Dit kan eenvoudig door het pakket terug te sturen naar ons retouradres. Er gelden wel een paar voorwaarden:

  • De verzendkosten om de bestelling retour te sturen zijn voor rekening van de klant.
  • Ruilen of uw geld terugvragen moet u kenbaar maken binnen 14 dagen na aankoop. U heeft daarna 14 dagen om het artikel retour te sturen.
  • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk -  in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  • Geef op de bon of de bijgeleverde retourbon aan of je wilt ruilen voor een andere kleur, model of maat. Je kunt hierop ook aangeven dat je jouw geld retour zou willen ontvangen.
  • Indien je geld retour krijgt gebeurt dit binnen 14 dagen nadat wij jouw pakket retour hebben ontvangen. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens je bankrekeningnummer nodig. Klanten uit het buitenland dienen tevens het IBAN en BIC nummer van hun eigen bank te vermelden.
  • Bewaar het verzendbewijs van het postkantoor goed.
  • Een bank of kast retour sturen? ook deze moet zo goed mogelijk terug verpakt worden in de originele verpakking, uiteraard wil je kijken hoe het staat! Dus pak deze voorzichtig uit. Een bankstel of een kast is niet zo maar iets wat je even retour stuurt, denk hier dan eerst ook goed over na of ga eerst kijken in de showroom van Richmond Interiors om het product te bekijken voor je het besteld! Dit kan in het Experience center, je kunt hier niks kopen maar wel alles zien! Nadat je het product gezien hebt kun je dit aanschaffen via novarendz.nl ( Experience center Richmond Interiors Butter 17 1713 GM Obdam.

Ons retouradres:

Nova Trendz
Korte Kerkstraat 1
4461 JE Goes