Gratis verzending vanaf € 75,00!
Eenvoudig online bestellen
Woonboetiek in Goes

Rosy Cheeks Geur wax melt i/houtkist s4 roze

Collectie: Smeltblokjes
EAN: 5907489030892
Voorraad: direct leverbaar

De smelt wax van Velutier zit in een houten kistje met twee blokjes, per blokje heb je 16 uur geurplezier! Per doosje komt dit neer op +/- 30 uur. De geuren zijn ook te combineren in een waxbrander.

Product:
Rosy Cheeks Geur wax melt i/houtkist s4 roze
7,95
Voorraad: 5

Specificaties

Artikelnummer
V64029
EAN code
5907489030892

Collectie
Smeltblokjes
Kleur
Roze
Afmeting
L10B7H3CM

ECHTE JUWELEN

Vellutier kaarsen zijn van de hoogste kwaliteit, met als speciaal recept fluweelachtige was, verpakt in een uniek glas. Verfijnd met de karakteristieke schuine vorm, is het een perfect glas met een deksel van echt hout. Een heraldisch logo gegraveerd in het houten deksel zorgt voor een uniek geheel.

Vellutier kaarsen hebben een speciale katoenen lont dat gemaakt is van Egyptisch katoen. Om dit te maken gebruiken we de hoogste kwaliteit katoen waardoor de kaars brandt met een mooie, schone vlam. Vellutier geuren zijn zorgvuldig geselecteerde elegante composities die ons meenemen naar verre plaatsen door de unieke geurnoten. Ze vertellen u spannende verhalen en nemen u mee naar de mooiste uithoeken van de wereld.

Het unieke recept van onze was is gemaakt in Groot-Brittannië en is het resultaat van ons jarenlange onderzoek op dit gebied. De was in Vellutier kaarsen heeft een mooie, fluweelachtige structuur en ontleent daarom zijn naam aan het Italiaanse velluto wat fluweel betekent. We zijn trots op onze was, daarom gebruiken wij alleen helder glas wat ‘luxe’ onderstreept. Onze was is gemaakt van koolzaad van regionale Europese gewassen. Hiermee krijgen we het effect van een romige kaars die er mooi uitziet, natuurlijk ruikt en heel goed brandt.

 
Button