Tijdelijk gratis verzending op alle orders!
Eenvoudig online bestellen
Woonboetiek in Goes

Alpine Vin Brulé Geurkaars i/glas L rood

Collectie: Geurkaars
EAN: 5907489031189
Voorraad: direct leverbaar

De luxe geurkaarsen van Vellutier hebben drie maten;

S 30 brand uren

M 60 brand uren

L 100 brand uren

Product:
Alpine Vin Brulé Geurkaars i/glas L rood
36,95
Voorraad: 5

Specificaties

Artikelnummer
V61040
EAN code
5907489031189

Collectie
Geurkaars
Kleur
Rood
Afmeting
11B11H16CM

ECHTE JUWELEN

 

Vellutier kaarsen zijn van de hoogste kwaliteit, met als speciaal recept fluweelachtige was, verpakt in een uniek glas. Verfijnd met de karakteristieke schuine vorm, is het een perfect glas met een deksel van echt hout. Een heraldisch logo gegraveerd in het houten deksel zorgt voor een uniek geheel.

Vellutier kaarsen hebben een speciale katoenen lont dat gemaakt is van Egyptisch katoen. Om dit te maken gebruiken we de hoogste kwaliteit katoen waardoor de kaars brandt met een mooie, schone vlam. Vellutier geuren zijn zorgvuldig geselecteerde elegante composities die ons meenemen naar verre plaatsen door de unieke geurnoten. Ze vertellen u spannende verhalen en nemen u mee naar de mooiste uithoeken van de wereld.

Het unieke recept van onze was is gemaakt in Groot-Brittannië en is het resultaat van ons jarenlange onderzoek op dit gebied. De was in Vellutier kaarsen heeft een mooie, fluweelachtige structuur en ontleent daarom zijn naam aan het Italiaanse velluto wat fluweel betekent. We zijn trots op onze was, daarom gebruiken wij alleen helder glas wat ‘luxe’ onderstreept. Onze was is gemaakt van koolzaad van regionale Europese gewassen. Hiermee krijgen we het effect van een romige kaars die er mooi uitziet, natuurlijk ruikt en heel goed brandt.

 
Button