Gratis verzending vanaf € 15,00!
Eenvoudig online bestellen
Bezoek onze woonwinkels in Goes
Vorig artikel Volgend artikel

De overgang naar de zomertijd: het ideale moment voor een nieuwe klok

Auteur: Roy Hundersmarck
Datum: 22 maart 2023

Met de overgang naar de zomertijd verzetten we niet alleen de klok, maar het is ook een goed moment om na te denken over een nieuwe klok voor in huis.

De overgang naar de zomertijd: het ideale moment voor een nieuwe klok

Met de overgang naar de zomertijd verzetten we niet alleen de klok, maar het is ook een goed moment om na te denken over een nieuwe klok voor in huis. Er zijn veel verschillende soorten klokken, zoals wandklokken in verschillende vormen en kleuren. Hoe kies je de klok die het beste past bij jouw interieur?

Als er een bepaalde kleur veel voorkomt in je interieur, zoals koper, dan is het logisch om te kiezen voor een klok in die kleur. Maar dan volgt nog de keuze van de juiste maat. Het is niet mooi om een te grote klok op een kleine muur te hangen, maar andersom geldt dat ook.

Als je de tijd subtiel wilt kunnen aflezen vanuit bijvoorbeeld een vakkenkast, dan is de marmerbruine klok Brett een goede optie. Combineer deze met andere marmeren items voor een stijlvol geheel. Voor een klok met meer body en een stoer karakter is de zwarte Carta S een goede keuze. Deze heeft een prachtige landkaart op de achtergrond en de draaiende tandwielen maken deze klok bijna een kunstwerk.

Houd je van een hotel chique uitstraling, dan past de goudkleurige klok Denver met rustige zwarte achtergrond helemaal bij jouw stijl. En voor de liefhebbers van zoet roze is de Quincy van Richmond Interiors een mooie toevoeging aan het interieur.

Kortom, het is tijd voor een nieuwe klok! Je kunt deze online bestellen, maar als je de klokken in het echt wilt bekijken, ben je van harte welkom in onze winkel in Goes. Dan kun je meteen zien hoe groot de klok is en of deze perfect past bij jouw interieur.

Deel deze pagina:

Recente blogs
Afbeelding Onze top 10 kerst trendz van 2022
24 nov 2022

Onze top 10 kerst trendz van 2022

Sinterklaas is weer in het land, dat geeft ons altijd het gevoel dat je weer moet gaan nadenken of je wel of geen boom op gaat zetten. Het ergste is e...

Lees meer
Afbeelding Vrolijk voorjaar
22 feb 2023

Vrolijk voorjaar

Het wordt al vroeger licht! Een heerlijk gevoel geeft dat altijd, de bomen lopen al langzaam uit de krokussen en narcissen komen ook al boven de grond...

Lees meer