Tijdelijk gratis verzending!
Eenvoudig online bestellen
Woonboetiek in Goes
Vorig artikel

Vrolijk voorjaar

Auteur: Roy Hundersmarck
Datum: 22 februari 2023

Het wordt al vroeger licht! Een heerlijk gevoel geeft dat altijd, de bomen lopen al langzaam uit de krokussen en narcissen komen ook al boven de grond uit het voorjaar komt er aan! Al die vrolijke kleuren die je buiten gaat zien wil je binnen natuurlijk ook hebben. De voorjaarsschoonmaak is er natuurlijk niet voor niks ! 

Vrolijk voorjaar

Tijd om je interieur weer eens aan te pakken en het gezellig kleurrijk te maken! Je kan dit doen met een Fauteuil zoals de Inova in de kleur Blush met een velvet stof van Richmond Interiors, vind je dat nogal rigoureus? Kun je natuurlijk ook beginnen met een roze kussen zoals de Jozias in roze of rood!

Zelf vind ik verlichting een van de belangrijkste dingen in huis dit zorgt voor sfeer, ook al is het nu al eerder licht en ook wat langer licht het is wel fijn om een lamp te hebben staan die ook gewoon mooi is om naar te kijken, mijn favoriet uit de nieuwe collectie van Richmond interiors is de tafellamp Lyanne in goud, naast verlichting doet geur ook een hoop! Met de kaarsen van Village Candle heb je echte voorjaar bloeier zoals de Spring met de geur van sering, een andere voorjaarsbloem is natuurlijk de kersenbloesem. Toch blijft de nummer een de pioenroos met een heerlijke zoete geur.

Ben je niet zo van kaarsen maar wil je wel dat je woning lekker ruikt naar het voorjaar ? Dan zou je zeker eens kunnen kijken naar de geurbranders van Ashleigh & Burwood deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, je kan het hele jaar door deze brander gebruiken en er altijd op dat moment van het jaargetijde je favoriete geur in branden!

Mocht je er nog niet uit zijn wat echt bij jou past om het voorjaar in huis te halen? Een bos tulpen spreekt voor zich en schreeuwt voorjaar!! Het voordeel aan deze tulpen is dat je alle komende jaren ook nog steeds kan gebruiken.

Deel deze pagina:

Recente blogs
Afbeelding Onze top 10 kerst trendz van 2022
24 nov 2022

Onze top 10 kerst trendz van 2022

Sinterklaas is weer in het land, dat geeft ons altijd het gevoel dat je weer moet gaan nadenken of je wel of geen boom op gaat zetten. Het ergste is e...

Lees meer
 
Button