Gratis verzending vanaf € 15,00!
Eenvoudig online bestellen
Bezoek onze woonwinkels in Goes
Volgend artikel

Onze top 10 kerst trendz van 2022

Auteur: Roy Hundersmarck
Datum: 24 november 2022

Sinterklaas is weer in het land, dat geeft ons altijd het gevoel dat je weer moet gaan nadenken of je wel of geen boom op gaat zetten. Het ergste is eigenlijk wel zodra je de kerstboom van zolder haalt en een stoffige kartonen doos dat je altijd denkt zou ik geen echte kerstboom nemen of een nieuwe kerstboom kopen?

Onze top 10 kerst trendz van 2022

Die echte kerstbomen ruiken altijd zo lekker! alleen zit je altijd onder de prikkels van de naalden, vallen ze uit en als je ze water geeft ligt het weer allemaal op de grond je kent het wel ! Daarom is een kunstkerstboom zo’n uitkomst! Zeker in de mode kleuren van 2022 blinken goud, wit of roze gekleurd maakt het helemaal af! Al hoe wel een groene boom met lampjes er in natuurlijk ook gewoon ideaal is en lekker tijdloos!

Mocht je dan toch de geur missen van dennennaalden steek je toch gewoon een Village Candle aan met de geur Balsam fir deze ruikt heerlijk naar kerstbomen! Zomaar iedere avond een uurtje en heel je huis ruikt kerstachtig!

Dan heb je besloten toch door te zetten om je stoffige kerstboom naar beneden te halen het stof er uit te schudden de lampjes te testen en hem in elkaar te zetten, hij staat! Je doet de kartonnen doos open met je kerstversiering  en denkt bij jezelf ‘ga ik weer hetzelfde doen als vorig jaar?’.

Je kunt natuurlijk ieder jaar hetzelfde doen ook is het leuk om ieder jaar zomaar 1 of 2 gekke of bijzondere kerstballen er bij te kopen bijvoorbeeld een makaron of een poedel! Dit maakt het toch weer net wat anders dan vorig jaar, wil je toch echt alles anders denk dan eens na over een kant en klare box ! We hebben luxe kerstdoos met 50 stuks er in die je mooi kan gebruiken als basis in de kleuren roze,zilver goud en rood. Hiermee kom je echt al een heel end om je boom in te richten en weer helemaal kerstproof 2022 te maken ! Je maakt je kerstboom dan natuurlijk af met een leuke piek of nog een paar gekke hangers die je misschien nog hebt!

Het is je gelukt! Het was weer een hele opgave maar je kerstboom staat, je zit op de bank en hebt de kerstmuziek aan en denkt ja ik mis het kerstgevoel nog! Je kunt natuurlijk ook buiten nog een hele leuke LED boom neerzetten zoals de Jupiter M  deze versiert gelijk je tuin! Maar voor binnen kun je natuurlijk ook nog een Kerstster Maria op hangen dat is toch wel echt de trend van 2022! Deze zijn van verschillende stoffen met en zonder pailletten zodat deze helemaal past bij jou kerststijl.  Deze zijn ook leuk om in verschillende kleur tinten of maten te combineren voor een extra luxe gevoel.

Onze top 10 met trendz 2022 die je niet mag missen!

  1. Village Candles geurkaars 
  2. Kerstboom Lucien XL wit
  3. Paris krans roze voor binnen
  4. Notenkraker goud
  5. Kerstman op standaard
  6. Kerstster LED timer Valera L sneeuw
  7. Kerstverlichting LED Jupiter M zwart
  8. Kersthanger ster Maria XS zwart
  9. Kerstboom LED Fausto M zwart
  10. Kerstboom 80LED 120CM Fredy S groen

Uiteraard mag een gezellig kaarsje of een mooie waxinehouder niet missen om de sfeer in deze koude donkere dagen toch nog een beetje gezellig te maken! Laat het aftellen maar beginnen !

Kerst mag wat ons betreft beginnen!

Afbeelding Kerstballen
Kerstballen
Afbeelding Kerstbomen
Kerstbomen
Afbeelding Kerstdecoratie
Kerstdecoratie

Deel deze pagina:

Recente blogs
Afbeelding Vrolijk voorjaar
22 feb 2023

Vrolijk voorjaar

Het wordt al vroeger licht! Een heerlijk gevoel geeft dat altijd, de bomen lopen al langzaam uit de krokussen en narcissen komen ook al boven de grond...

Lees meer
Afbeelding De overgang naar de zomertijd: het ideale moment voor een nieuwe klok
22 mrt 2023

De overgang naar de zomertijd: het ideale moment voor een nieuwe klok

Met de overgang naar de zomertijd verzetten we niet alleen de klok, maar het is ook een goed moment om na te denken over een nieuwe klok voor in huis.

Lees meer
Afbeelding Zondag 14 mei is het weer Moederdag! Heb jij al een cadeau gekocht? 
8 mei 2023

Zondag 14 mei is het weer Moederdag! Heb jij al een cadeau gekocht? 

Het is bijna Moederdag en dat betekent dat het tijd is om een leuk cadeau te vinden voor je moeder. 

Lees meer
 
Button