Gratis verzending vanaf € 15,00!
Eenvoudig online bestellen
Bezoek onze woonwinkels in Goes
Vorig artikel Volgend artikel

Zondag 14 mei is het weer Moederdag! Heb jij al een cadeau gekocht? 

Auteur: Roy Hundersmarck
Datum: 8 mei 2023

Het is bijna Moederdag en dat betekent dat het tijd is om een leuk cadeau te vinden voor je moeder. 

Zondag 14 mei is het weer Moederdag! Heb jij al een cadeau gekocht? 

Het is bijna Moederdag en dat betekent dat het tijd is om een leuk cadeau te vinden voor je moeder. Soms kan het lastig zijn om iets te kiezen voor iemand die al alles lijkt te hebben en misschien wel een uitgesproken mening heeft over wat wel en niet mooi is. Een cadeaubon van Nova Trendz is dan zeker geschikt. Zo kan je moeder zelf iets uitzoeken waar ze blij van wordt. Maar wat vind jij leuk om te geven?

Er zijn een aantal artikelen die vrijwel bij iedereen in de smaak vallen, althans dat vinden wij natuurlijk! Neem bijvoorbeeld de Yaro van Richmond Interiors. Deze accessoire staat prachtig in een vakkenkast of op een sidetable vanwege de zwarte en warme bruin/goud tinten die vrijwel in ieder interieur passen. Ook zijn de branders van Ashleigh Burwood altijd een succes. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei geuren en kleuren. Hiermee maak je je moeder altijd blij, en niet alleen vanwege het mooie uiterlijk van de brander, maar ook vanwege de heerlijke geur die het huis fris laat ruiken.

Als je moeder meer van geurkaarsen houdt, dan kan je haar zeker verrassen met een geurkaars van Village Candles, zoals de Fresh Cut Peony-geurkaars. Is je moeder graag milieubewust? Dan is de LED-kaars een goed idee en kan je moeder jarenlang genieten van dezelfde milieuvriendelijke kaars. De LED-kaarsen zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar.

Misschien heb je iets goed te maken of wil je haar gewoon een prachtig cadeau geven omdat ze dat verdient? In dat geval zouden we de opbergdozen van Richmond Interiors aanbevelen; alle moeders geven hun juwelen een prachtige opbergplek! We zien ook vaak moeders bewonderend voor onze klokkenmuur staan in de winkel, waar ze zeggen dat ze graag een klok zouden willen als cadeau. Met een mooie klok aan de muur in de woonkamer kan je moeder elke dag genieten van jouw cadeau én is ze altijd bij de tijd.

Wij hebben je een paar mooie opties gegeven, vind je het toch nog moeilijk om te kiezen en heb je liever persoonlijk advies? Geen probleem, in onze winkel geven wij je graag Moederdag advies!

Fijne Moederdag!

Deel deze pagina:

Recente blogs
Loading...