Gratis verzending vanaf € 15,00!
Eenvoudig online bestellen
Bezoek onze woonwinkels in Goes
Vorig artikel Volgend artikel

Herfst in huis met Riviera Maison

Auteur: Roy Hundersmarck
Datum: 7 september 2023

De herfst nadert, met de kortere dagen brengen we meer tijd binnenshuis door. Tijd om je huis weer knus en gezellig te maken!

Herfst in huis met Riviera Maison

De herfst nadert, met de kortere dagen brengen we meer tijd binnenshuis door. Tijd om je huis weer knus en gezellig te maken! Sinds kort verkopen wij in onze lifestyle shop het bekende interieurmerk Riviera Maison. Deze prachtige producten zijn ook te vinden in onze Maison Nova winkel.

Dit merk staat niet alleen bekend om zijn internationale allure, maar ook om de warmte en gezelligheid die het uitstraalt. Met de knusse kussens, plaids, prachtige gemberpotten en sfeervolle kaarsen van Riviera Maison creëer je zeker een huiselijke sfeer. Droom je van een gezellig ontbijt aan een prachtig gedekte tafel? Bekijk dan ons nieuwe Riviera Maison servies. De nieuwe collectie bevat onder andere de luxueuze 'Luxury Bag' eierdop en botervloot.

En om het helemaal af te maken hebben we stijlvol glasservies met gouden accenten. Voor de liefhebbers van klassiek design is er het 'Elegant Twist' servies, dat naadloos combineert met alles, vooral met onze monogram mokken en glazen. Wil je een speciaal tintje toevoegen aan je keuken? De 'But First Coffee' collectie heeft wat je zoekt.

Van onderzetters tot een grote voorraadpot in de vorm van een koffiekopje, perfect voor het opbergen van koffiebenodigdheden zoals bonen, poeder, cupjes of koekjes. De pot wordt bekroond met een deksel met een schitterend latte art-design, een leuke en praktische blikvanger voor elke ochtend.

Profiteer nu van onze tijdelijke aanbieding: gratis verzending op de hele collectie!

Deel deze pagina:

Recente blogs
Loading...