Gratis verzending vanaf € 10,00!
Eenvoudig online bestellen
Bezoek onze woonwinkels in Goes
Vorig artikel Volgend artikel

Een magische kerst met Riviera Maison bij Novatrendz

Auteur: Roy Hundersmarck
Datum: 19 oktober 2023

De bomen verliezen hun bladeren en de dagen worden korter, wat betekent dat de gezelligste tijd van het jaar weer voor de deur staat. Terwijl we meer tijd binnenshuis doorbrengen, is het de perfecte gelegenheid om je huis te transformeren in een plek vol winterse sferen.

Een magische kerst met Riviera Maison bij Novatrendz

De bomen verliezen hun bladeren en de dagen worden korter, wat betekent dat de gezelligste tijd van het jaar weer voor de deur staat. Terwijl we meer tijd binnenshuis doorbrengen, is dit hét moment om je huis om te toveren in winterse sfeer. Bij NovaTrendz helpen we je graag om die magische kerstsfeer in huis te halen met onder andere deze twee bijzondere merken: Ashleigh & Burwood en Riviera Maison.

De kracht van geur mag niet worden onderschat, vooral tijdens de feestdagen. Ashleigh & Burwood staat bekend om zijn heerlijke geurcollecties. Met hun speciale kerstgeuren haal je de feestdagen naar je woonkamer. Voor welke geur kies jij?

Riviera Maison, bekend om zijn elegantie en warmte, biedt een reeks kerstdecoraties die elk huis zal transformeren. Het stijlvolle kaarsenplateau van Riviera Maison is perfect voor (LED)kaarsen en vormt een sprankelend middelpunt voor je woonkamer. Hun collectie kerstboomornamenten voegen een unieke charme toe aan elke boom, terwijl het wijnglas Les Saisies elk kerstdiner een chique uitstraling geeft. En laten we de sierlijke kerstkransen en het 'Magical Christmas' servies niet vergeten, die samen een betoverend sfeer creëren.

Het is duidelijk dat Riviera Maison's kerstcollectie, gecombineerd met de kerstgeuren van Ashleigh & Burwood, een onverslaanbaar duo vormt voor het creëren van een warme en gastvrije kerstsfeer.

Deel deze pagina:

Recente blogs
Loading...
 
Button