Gratis verzending vanaf € 10,00!
Eenvoudig online bestellen
Bezoek onze woonwinkels in Goes
Vorig artikel Volgend artikel

De geurlampen van Ashleigh & Burwood  

Auteur: Roy Hundersmarck
Datum: 8 juni 2023

Als je ooit een bezoek hebt gebracht aan Nova Trendz, dan zijn ze je vast opgevallen: de prachtige, kleurrijke geurlampen! 

 

De geurlampen van Ashleigh & Burwood  

Als je ooit een bezoek hebt gebracht aan Nova Trendz, dan zijn ze je vast opgevallen: de prachtige, kleurrijke geurlampen! We krijgen vaak vragen en opmerkingen over deze opvallende items. ‘’Wat zijn ze precies?’’ ‘’Wat kun je hiermee?’’ ‘’Ze zien er zo mooi uit!’’

Ashleigh & Burwood geurlampen zijn meer dan alleen decoratief. Ze zijn luchtreinigers die een heerlijke geur verspreiden. Ze zijn ideaal om onaangename geuren na het koken of gourmetten en huisdierengeuren effectief te bestrijden.

Geurlampen zijn een krachtige keuze voor het verspreiden van een heerlijke geur in je woning zonder gebruik te maken van vuur. Met slechts 30-40 minuten brandtijd transformeert een geurlamp de sfeer in een kamer. De lucht wordt gezuiverd en een geur wordt verspreid die urenlang blijft hangen. De geurlampen kunnen een ruimte van ongeveer 16m² bereiken.

Naast het verspreiden van een aangename geur bieden geurlampen nog een belangrijk voordeel: ze zijn ideaal voor mensen die last hebben van huisallergenen. Geurlampen maken gebruik van een katalytisch proces dat actief bacteriën en micro-organismen doodt en tegelijkertijd een frisse, langdurige geur creëert. Door de hoeveelheid allergenen in de lucht te verminderen, helpen geurlampen allergische symptomen te verlichten en zorgen ze voor een schone, frisse en geurige leefomgeving.

De geurlampen van Nova Trendz zijn dus niet alleen een sieraad voor je interieur, maar ook zeer functioneel! Dankzij ons ruime aanbod aan geuren is er voor ieder wat wils en passend bij elk seizoen. De geurlampen zijn ook verkrijgbaar in een prachtige cadeauset - een ideaal geschenk!

Maar let op! Als je eenmaal begint met het gebruik van onze geurlampen, wil je nooit meer anders!

Deel deze pagina:

Recente blogs
Loading...
 
Button